sâmbătă, 7 iulie 2012

Blog Rocker @ B'Est Fest 2012

Biletul a ajuns prompt la mine



Ei bine, da! A dat norocul si peste mine (era si timpul)! Si am aflat acum fix o saptamana ca am castigat un abonament pentru 3 zile la B'Est Fest, datorita blogului lui Cabral (care se pare ca imi poarta noroc)! Va dati seama ca am sarit efectiv din papuci (cum s-ar zice), si nu mai aveam rabdare sa vina weekend-ul cu pricina. Si, asa cum era normal...acesta a venit!
Trebuie sa recunosc ca nu stiam la ce sa ma astept, dar si ca unele dintre putinele asteptari pe care le aveam au fost depasite. In primul rand, trebuie sa mentionez ca Vodafone (retea pe care oricum o preferam clar in pofida concurentei de pe piata) ne-a facut sa ne simtim niste mici vedete! Intre cadourile primite (husa pentru aparatul foto chiar mi-a fost tare utila) si turul backstage (unde un vis a devenit realitate), Silviu si ceilalti ne-au "rasfatat" efectiv si au fost foarte atenti sa ne simtim bine cu totii. Aaa...si sa nu uit, tricoul inscriptionat cu B'Est Fest si cu link-ul blogului meu este absolut demential! Thanks again guys for a very nice first day!

Coca Cola stage

Funny T-shirts all around

Apus

Silviu (tricou negru simplu) and Co. (in spate il puteti vedea pe Manafu)

Raluca - my friend :)


People



Ce m-a dat pe spate inca de la inceput, de la intrarea in locatie, a fost marimea si numarul de oameni prezenti. Gasca mare ce sa zic... Organizarea foarte buna pentru asa numar mare de oameni. Am pornit spre scena Coca Cola unde au dat startul unui lant de concerte bestiale, nimeni altii decat Parazitii!! 

Freaka



Cheloo







Ombladon


The crowd

The crowd again



Nici nu va imaginati de cand vroiam sa-i vad live si iata ca a venit si momentul sa se intample asta. Nu mi-au dezamagit asteptarile deloc, au adunat o mare de oameni care cantau versurile si dadeau din maini in semn de respect. Din pacate nu am reusit sa prind decat vreo 20 minute din concertul lor, dar am avut motive foarte intemeiate! O sa intelegeti indata...

 A urmat bineinteles bakstage tour cu gasca de bloggeri norocosi. We were taken where the magic happens! Si ghiciti ce? Am reusit sa imortalizez pe vecie intalnirea mea cu Uzzy si Caddy!!!!!!! Woooowww...Nu puteam sa cer mai mult vreodata! Daca atunci s-ar fi incheiat evenimentul pentru mine, as fi fost multumita si impacata. Baietii..degajati, cu berile in mana, pregatiti de show. Au fost draguti sa faca o poza cu mine, si o sa o pretuiesc forever!

The back stage passes

Piticu

My shirt, my pass, my camera..and ME!!

Me and Raluca again




The back of the stage

True!

My best foto yet!

Rulotele oamenilor care au stat in spatele festivalului


Apoi bineinteles ca a urmat concertul legendelor hip-hop-ului romanesc, B.U.G. Mafia. Fanii (incluzandu-ma aici pe mine) au luat foc! Baietii au facut show, au intrunit toate asteptarile mele si au fost best of B'Est Fest! Numai melodii tari, prezenta scenica maxima, Tatae m-a uimit efectiv iar in rest...The beat was unbelievable! De fapt, ei au fost incredibili cu totii si inca odata trebuie sa mentionez: JOS PALARIA!!!!

Ciuc Stage

 
Caddy

Uzzy




Mafia


Multimea








Surpriza surprizelor - Loredana alaturi de baieti


Show
Bonus - filmare:



Un singur regret am legat de ziua de ieri: nu am reusit sa iau autograf de la Garbage. Asta si pentru ca nu am fost atenta la harta locatiei, si m-am pierdut in spatiu...Dar revenind, m-am indreptat dupa concertul baietilor, spre scena Jagermeister, unde au tipat din toti rarunchii si au dat din cap non stop cei de la Moonspell

Moonspell





Au fost tari, nu pot zice nimic. A fost interesant sa fiu inconjurata de o multime de rockeri oricum, in public, caci toata lumea simtea muzica si se exprima prin dat din cap, din maini, din ce se putea. Senzatia priceless! :) Despre trupa pot spune ca are un sound foarte fain, chitaristii sunt geniali, solistul are prezenta scenica si voce super, iar per total totul a sunat foarte Ok.
Un singur lucru nu mi-a placut, anume ca nu au avut in repertoriu doua melodii absolut superbe. Dar daca ei nu le-au cantat, am sa vi le pun eu aici spre ascultare!





Unul din lucrurile care-mi plac cel mai mult la B'Est Fest e parcul de distractii! De la bungee jumping la masinute si tot felul de alte ride-uri, ai parte de adrenalina cat cuprinde. Normal ca a trebuit sa ma dau macar pe una din "jucarii" inainte sa inceapa concertul scotienilor. Ce sa zic, am simtit ca zburam...

Parcul de distractii





Tornada



Si ajungem si la atractia serii, pentru marea majoritate a celor prezenti (pentru mine trebuie sa recunosc ca a fost Mafia) - Garbage

Garbage



Trebuie sa ma plec in fata solistei. Fata stie sa incinga un public! Muzica de o mare calitate (cu toate ca de multe ori aparatura ii cam acoperea vocea, si lua din puterea melodiilor), vocea deosebita, restul trupei molipsea publicul cu vibe-ul iar prezenta scenica si caracterul deosebit al lui Shirley au pus punctul pe i. Publicul a fost in extaz, si cred ca au strans cel mai mare numar de persoane, motiv pentru care nu am reusit sa ajung mai aproape de scena, desi nici departe nu pot spune ca am fost.
Sincer, am apreciat faptul ca am simtit-o pe solista foarte apropiata de public, si ca au revenit la encore, lucru care nu s-au intamplat cu altii. 

Garbage:

 

M-am mai invartit putin pe acolo apoi, am vrut sa ma asez intr-un hamac, dar n-am avut sanse, asa ca am renuntat si am luat loc pe iarba. Vroiam sa merg sa vad si Suie Paparude, dar eram prea obosita (la un moment dat ma durea spatele de la atata stat in picioare) si am renuntat. 
M-am indreptat spre casa, unde am reusit sa ajung pe la ora 3:30! Demult nu am mai adormit dimineata, dar a meritat pe deplin totul! Acum ma pregatesc pentru a doua zi.
I'll keep you posted!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management